Get Adobe Flash player

Novi način provođenja radnih akcija ;

 

Svaki ribič uz kupnju ribolovne dozvole dobiva knjižicu sa upisanim ključnim datumima održavanja radnih akcija kako bi svaki ribič mogao sebi odrediti datum koji njemu najbolje odgovara te mogao odraditi svoju obavezu tj, odraditi jednu obveznu radnu akciju ili istu anulirati uplatom u iznosu od dvijesto kuna (200,00Kn) za što će mu biti i ovjereno od strane koordinatora radnih akcija, a bez koje neće biti u mogućnosti naredne godine kupiti godišnju dozvolu , ujedno je donesena odluka da se radnih akcija i obaveze plaćanja za neodrađene radne akcije oslobađaju osobe starije od 65. Godina što dokazuju osobnim dokumentom kod kupnje dozvole za obavljanje ribolova na ribolovnom području športsko ribolovnog društva Ludbreg.

Ograničenje ribolova na Sportskom ribnjaku kod ribičkog doma ;

Na redovnoj izvještajnoj godišnjoj skupštini večinom glasova i jednim protiv  prisutnih članova donesena je odluka da se na Sportskom ribnjaku kod ribičkog doma ograničava ribolov na sjevernoj strani obale tj. od mjesta Kučan i dozvoljen je samo na obali sa strane ribičkog doma , a koji će se kroz radne akcije i druge moguće naćine urediti kako pristupom tako i uređenjem ribolovnih mjesta. Isti je odobren i od komisije MPRRR aneksom gospodarske osnove i plana gospodarenja.

Ograničenje ribolova na rijeci Bednji i mlinskom kanalu ;

Na redovnoj izvještanoj skupštini jednoglasnom odlukom prisutnih članova donesena je odluka da se od mosta u mjestu Kapela podravska do ušća Bednje u rijeku Dravu kao i na takozvanom Mlinskom kanalu koji se nalazi u gradu Ludbregu i to na dijelu od mlina nekadašnjeg poduzeća Bednja d.o.o do samog utoka u rijeku Bednju ograničava ribolov te je dozvoljen samo uz upotrebu štapa bez role (Direktaš) , ova ograničenja se primjenjuju u vremenu od 01.01. do 31.03. Isti je odobren i od komisije MPRRR aneksom gospodarske osnove i plana gospodarenja.


Naj Ulovi